onsdag 30 november 2011

Ni är bäst


Att vara instruktör på TC kommer med många fördelar. Den största fördelen med att instruera är ni kunder! Utan er hade det inte funnits något TC. Det är så himla kul att få träna med er, guida er i er träning och bli galet peppad! Ni ger oss instruktörer så otroligt mycket tillbaks när ni tränar hos oss. Ni drar så mycket energi och glädje ner till vår källare.
Jag finner glädje på TC i en stressig vardag. Det finns inget bättre än att ha ett pass efter en riktigt stressig dag. Att få avreagera sig och stänga av hjärnan tillsammans med er. Bara att ni kommer fram efter passet och säger "bra pass" kan lysa upp en dålig dag. Och som studerande och arbetande finns det gott om dagar då man inte känner sig på topp. ;)
Det kommer aldrig sluta vara kul att se nya kunder utvecklas och bli bättre för varje pass, och att se de rutinerade komma och träna vecka efter vecka. Ni är så himla bra, ni presterar så otroligt bra!
Träningscompaniet är ett ställe där man kan sätta alla problem och måsten åt sidan och bara ha kul och träna tillsammans. Ett ställe där man kan koppla bort vardagen och bara köra.
Alla vi instruktörer är tacksamma och glada för att ni vill träna tillsammans med oss.
Vi syns på TC!
Take Care
/Emilia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar